sobota, 22. november 2008

Sonce je dvorezen meč, čeprow je okroglo

Sobotnega jutra je nam najbližja zvezda zažarela v vsej svoji lepoti. Podobi Tolmina je dodala najrazličnejše odtenke in barve so se zmešale v brezčasno pravljico v kateri vsi živijo srečno in veselo do konca svojih dni.
Ampak tako seveda izgleda le na prvi pogled. Na prvi pogled se namreč ne vidi v podzemlje. Če nisi ravno kakšen X-Ray Man ali kakšen drugi res dober superheroj(recimo Batman ni dovolj).
Po izjemno izčrpnih virih (izčrpani so bili iz 6 metrov pod zemljo) je TKS(tminska kwantarska sk......) dobila izjemno zastrašujoče novice.
Na podlagi kasnejših empiričnih raziskav (Empira je Evrazijsko znana in manjkrat nagrajena raziskovalka iz Dujl) so ugotovili, da se je število duhov še povečalo. Nikoli ni bilo jasno točno število le teh, a zdaj je to število za:
(4x(2/3w + 19)2-3+7-1/38228)231xw) večje.

To dejstvo je izjemno zaskrbljujoče, kajti na podlagi tega je TKS ugotovila, da je duhov več kot prej. Novica je pretresla celo mesto vključno z Dujlami.
Še vedno pa se nič ne ve, kaj se dogaja v podzemlju. Mesto takega šoka ne pomni že odkar si ga je Bingl prejšnji ponedeljek vrgel na roko za lokalnim kioskom. TKS si obupno prizadeva ukrepati proti temu, a je rešitev vedno manj, časa pa tudi.
V rokavu imajo še zadnjega jokerja(z rdečo kapo). Ta lahko zamenja vse druge karte in če dajo z duhovi karte na mizo lahko zmagajo(razen če imajo duhovi Jokerja, ki mu je ime(se razume)Chuck Norris(ta lahko pljune in potem so vse barve Chuck Norris in joker(rdečekapi) se ne more spremeniti v barvo Chuck Norris).

Ali si bodo TKS upali tvegati, o tem smo se pogovarjali z predsednikom, ki pa mu ob rojstvu niso dali imena in so mu potem vsi pravili Tisti, ki opleta z jezikom in ima uha ki zajc ali na kratko Đ.
V.B.: Ali si boste upali tvegati in z duhovi položiti karte na mizo?
Đ : Bejš se igrat pret soj blok.
V.B.: Nam lahko prosim izdate kakšna je vaša strategija?
Đ : Arjawa.
V.B.: Kdaj pa nameravate izvesti ta podvig?
Đ : Za saje rt se brigi.



(Radovedni Radovan)

Ni komentarjev: