petek, 21. november 2008

Duhovi še vedno burijo duhove

TKS(Tminska kwantarska skupnost) je tega sivega dne(še bolj sivega, kot so še bolj sivi lasje še bolj najbolj sivega Tolminca f.r. Siva Sivca) po delno do pretežno dolgem razmisleku prišla na idejo, da na pomoč prikliče izganjalce duhov ali v tujem jeziku Ghostbusterse, a takoj zatem izvedela šokantno novico, da niso vsi filmi po resničnih dogodkih(kar jih je izredno šokiralo, politika TKS je namreč takšna, da verjame, da je vse, kar vidijo ali slišijo resnica, zato so bili tudi do sedaj tako uspešni).
Po danšnji odpovedi, včeraj izjemno uspešnega odposlanca(imel je namreč strašno nesrečo pri luplenju krompirja) so se odločili, da za pomoč zaprosijo največjega svetovnega dobrotnika, ki sliši na ime Dorđe Bush. A tudi s tem niso imeli sreče, kajti veliki dobrotnik je namreč po izgubi položaja izgubil tudi sluh in tako ne sliši več na ime Đorđe Bush, ker sploh ne sliši.
Po vseh teh razočaranjih TKS ni preostalo drugega, kot da na pomoč pokliče Chucka Norrisa(kateri je izgubil nedolžnost pred svojim očetom), a tudi temu ni uspelo, kajti prek glinenega goloba je TKS dobila obvestilo, da Chuck ni dobil štopa in da ga ne bo.
Obrnili so se tudi na Stevena Segala, a je bil ta odstoten, ker ga je Društvo proti mučenju kaskaderjev postavilo v krožno križišče in tam še vedno hodi v krogu, ker nikoli ni opravil tečaja cestno prometnih predpisov.
Zaradi deagrarizacije jim tudi ni uspelo(navkljub neizmerni kolektivni puntarski zavesti) zbrati dovolj vil in kos, da bi se upuntali.
Kot zadnje upanje so se zatekli k Hadu, ki pa jih je kratko malo odje**l in dejal, da je že prow, da so tam duhovi in da jeb*š Tmince, če se še upuntat ne znajo vč.

Ni komentarjev: